Türkiye'nin müziğin köklerine inerek unutulmaz türküleri yeniden canlandıran TRT Müzik'in sevilen programı "Türkünün Doğduğu Yer," bu sefer Nevşehir'in zengin müzik mirası ve kültürel dokusuyla izleyici karşısına çıkıyor.

Program, Türk müziğinin eşsiz geleneğini yaşatan ve Türkülerin doğduğu yerleri keşfeden bir yolculuğa devam ediyor.

Bu kapsamda Nevşehir, Türk müziğinin köklü geleneğine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanında eşsiz türkülerin doğduğu yer olarak bilinen Anadolunun kadim kenti bu güzel ve şirin il, "Türkünün Doğduğu Yer" programı yarın 04.11.2023 Cumartesi günü saat:12.00'de TRT Müzik ekranlarında olacak.

Yörelerimiz Türkülerimiz programının yeni bölümünde Kapadokya’mızın sevilen yerel sanatçılarından Ali Taşkıran (Baddiliali), Bayram Taşkıran, Ferdi Akbaş ve Funda Akbaş TRT Müzik kanalında yayınlanacak olan Türkünün Doğduğu Yer adlı programda Nevşehir'in eşsiz türkülerini seslendirecek.

4 Kasım Cumartesi günü saat 12.00’da sizleri ekran başına davet ediyoruz.

Bu özel proğramına Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili aynı zamanda tanınmış iş insanı olan Habil Uluer ev sahipliği yaptı.

Cumartesi saat 12.00 de TRT MÜZİK de Türkünün doğduğu yer Nevşehir yeni bölümü için hepinizi ekranları başına davet ediyoruz.