AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Turan Balak, "14 Mayıs'da yapılacak Milletvekili seçimlerinde aday gösterilenlere başarılar dileyerek, "Partimiz dava partisidir. Bugün olduğu gibi yarın da hizmet sürecektir" dedi.

"28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti'den aday adayı olan Turan Balak, başvurusu ve sonrasında destek veren herkese şöyle teşekkür etti: 

"Gönül verdiğimiz AK Dava ve AK Parti için sevdalısı olduğumuz memleketimiz Nevşehir'e milletvekilliği aday adaylığı başvurumuz ve sonrasında bizlere desteğini samimiyetini hiç esirgemeyen başta çok kıymetli aileme, Nevşehir İl Başkanımıza, Nevşehir il yürütme ve yönetim kurulu üyelerine, Merkez İlçe Başkanımız ve yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız ve kıymetli yönetimleri Nevşehirimizin tüm ilçe başkanları ve değerli yönetimleri,  belde teşkilatlarımız, mahalle temsilcilerimiz ve teşkilatımıza gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımıza, yanımdan hiç ayrılmayan isimlerini sayamayacağım çok kıymetli dostlarıma çok teşekkür ediyorum.

Son olarak AK Parti Genel Merkezi'nin hazırladığı ve YSK'ya sunduğu milletvekili listesinde aday olanlara başarılar dileyen Balak, "Partimiz dava partisidir. Partimize ve davamıza hizmetimiz bugün olduğu gibi yarın da sürecektir. Milletvekili aday adayı olup, aday listesinde kendisini göremeyen arkadaşlarımızda inanıyorum ki, listede yer almış gibi çalışmalarını sürdürecektir. Millete hizmet sevdamız gereği bunu yapmalıyız" dedi.