Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, "30 Ağustos Zafer Bayramı" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çetin, yapmış olduğu açıklamada;

"30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlık mücadelesinin en büyük zaferlerinden biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde gerçekleşen Büyük Taarruz, milletimizin bağımsızlık sevdasını ve Türk milletinin yüce karakterini tüm dünyaya göstermiştir.

Türkiye Kamu-Sen olarak bizler de bu büyük zaferin, atalarımızın azim ve kararlılığı sayesinde kazanıldığını en iyi bilenlerdeniz. Milletimizin bağımsızlık ruhu, bugün de bizlere yol göstermekte ve görevlerimizi ifa ederken ilham kaynağımız olmaktadır.

Atatürk’ün "Zafer, zafer benimdir” diyebilenindir. Başarı ise, “Başaracağım” diye başlayarak sonunda “Başardım” diyebilenindir." ifadesinin vücut bulduğu bu büyük zafer, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğinin en somut delilidir. Bugün, Türk milletine hizmet etmek için görev yapan bizler, Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe ilerleyerek ülkemizin refahı, birliği ve bağımsızlığı için çalışmaya devam ediyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. Bu zaferin kazanılmasında emeği geçen kahramanlarımızın mirasını yaşatmak, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşımak ve gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak en büyük sorumluluğumuzdur. Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak, bu idrak ile çalışmaya ve aziz vatanımızın menfaatlerini her şeyin üzerinde tutmaya devam edeceğiz." dedi.