Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü beraberinde Başkan Vekili Necati Kılıç ve Halter Federasyonu Asbaşkanı Yasin Arslan ile birlikte Nevşehirli eski milli halterci Assuva Group Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli iş insanı Remzi Başbuğ’u ziyaret ettiler.

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü ve Halter Federasyonu yetkilileri, önümüzdeki aylarda Nevşehir’de gerçekleştirilmesi planlanan ulusal ve uluslararası turnuvalar hakkında Remzi Başbuğ ile istişarelerde bulunarak sohbet etti.

Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü ziyarette eski milli sporcusu İş İnsanı Remzi Başbuğ'a Türk Halter sporuna destek ve katkılarından dolayı teşekkür  ederek, iş hayatında başarılarının devamını diledi.

Assuva Group Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli iş insanı Remzi Başbuğ ise nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Federasyon Başkanı Ünlü ve beraberindeki heyete iyi dilekleri için teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Assuva Group Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Remzi Başbuğ’a Türk Halter sporuna değerli katkılarından dolayı madalya şilti takdim ettiler.