Günümüzdeki en büyük problemlerin başında gelen günlük ve saatlik hizmet sorununa çözüm üreten muhteşem proje Nevşehir’de hayata geçiyor. Otel, restoran, kafe, ofis, mağaza, işyeri gibi ticarethanelerde ve evlerde çok fazla ihtiyaç duyulan hizmetler için hizmetkalemi.com ilimizi pilot bölge olarak belirlemiş ve çok yakında hizmet vermeye başlayacak.

Online alışveriş sitesi formatında çalışan hizmetkalemi.com satın alınan hizmetleri site içerisindeki harita üzerinde işaretleyecek ve hizmet verenlerin işe ulaşmalarını sağlayacak. İşin ücreti ise aynı gün içerisinde hizmeti verenin banka hesabına yatırılacak.

Günlük ve saatlik hizmet arayanlar ve hizmet vermek isteyenler tek platformda buluşacak

Ev temizliği, evde ütü hizmeti, ev yemeği hizmeti, evde ikramlık hizmeti, cam temizliği, kat hizmetleri, güvenlik, servis elemanı, oyun ablası, garson, komi, bulaşıkçı, kahvaltıcı, ofis elemanı, vale, bellboy gibi herkesin ihtiyaç duyacağı birçok hizmeti insanlar ile buluşturacak olan platform aynı zamanda herkese daha rahat bir hayat sürmek için de iş fırsatları sunuyor.

Çalışmak istiyorum diyen herkes için yeni bir iş kapısı

Birçoğu hiçbir uzmanlık gerektirmeyen hizmet kalemlerinde insanlar için günlük ve saatlik iş fırsatları yakalamayı amaçlayan hizmetkalemi.com’ un hizmet veren kayıtlarına başladığını belirtmek isteriz.

Tam zamanlı çalışamayan veya tam zamanlı çalıştığı halde ek iş yapmak isteyen vatandaşlar için büyük bir fırsat olacağı düşünülen bu platformda vatandaşlar hiçbir sermayeye ihtiyaç duymadan sadece kendi işgücünü paraya dönüştürebilecek.

Ülkedeki en büyük sorunların başında gelen hizmet ve gelir problemine bu platformun çözüm olacağını belirten hizmetkalemi yetkilisi vatandaşların projeye büyük bir ilgi duyduğunu belirtti. Ağustos ayı içerisinde hizmet vermeye başlayacak olan platformun bölge halkı için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Whatsapp Hattı: 0542 787 4885

E-mail: [email protected]

Instagram: @hizmetver_hizmetkalemicom

Hizmetveren kayıt linki: www.hizmetkalemi.com/oisbende/register