Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı’nın kızı Hilal Çamcı, düzenlenen sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

Nikah törenine MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Acıgöl Belediye Başkanı Mehmet Eroğlu, Master Eğitim Kurumu Kurucusu ve Müdürü Mehmet Eravcı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Musa Şevik ile çok sayıda davetliler katıldı.

Hilal ve Sinan çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Genç çiftin nikahını, gelinin babası olan Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı kıydı. Bir ömür boyu birlikteliğe 'evet' diyen çiftin şahitliğini aralarında MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan'ın da bulunduğu protokol üyeleri yaptı.

Çiftin nikah şahitliğini yapan Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç; "Uçhisar Belediye Başkanımız Abdullah Çamcı’nın değerli kızı Hilal ve Sinan evlatlarımızın nikah akitlerine Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan ile birlikte şahitlik ettik. Allah hayırlı ve mübarek eylesin, soyunuz soylansın, toyunuz toylansın." dedi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan'da; "Nevşehir Şubemiz eski yönetim kurulu üyesi Uçhisar Belediye Başkanımız yol ve dava arkadaşımız Abdullah Çamcı’nın kıymetli evladı Hilal kardeşimizin mutluluğuna şahitlik ettik. Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin. Tebrik ediyorum." dedi.

Düğün töreni sonrası her iki aile adına açıklamada bulunan Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı; "Kızım Hilal’in düğün merasimi nedeniyle mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan başta MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç'a, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan'a, tüm eş, dost, akraba, arkadaşlarıma ve ismini sayamadığım tüm dostlarıma katılımlarından teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: İbrahim UYSAL