Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, “Askıda Fatura Uygulaması ile Ürgüp'te gerçek ihtiyaç sahiplerine biraz daha elimizi uzatıp onların daha rahat nefes almasını, daha rahat yaşamasını sağlayabiliriz” diyerek vatandaşa dayanışma çağrısı yaptı.

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; "Arkadaşlarım daha önce sizlere bahsettiğim Askıda Fatura çalışmasını tamamladıllar. Bir süredir su faturalarını ödeyemeyen ihtiyaç sahibi Ürgüplülere ait fatura ve ödeme bilgileri Ürgüp Belediyesi web sitesine konuldu.

https://www.urgup.bel.tr/urgup/askida-fatura

İlk etapta 68 Abonemizin toplam borç tutarı: 83.667,13 TL’dır.

Ürgüp içinde ve dışındaki yardımseverler bu tutarı bir kaç günde ödeyerek hem belediyemize gelir yaratır hem de güzel bir hayır işleyerek ihtiyaç sahibi Ürgüplülere destek olurlar diye düşünüyorum." dedi.

Başkan Bul ayrıca yürütülen çalışmalar hakkında da şu bilgileri verdi;

"- Kapadokya Gaz ile ilk görüşmemizi yaptık. Yeni öğrenci yurtlarına gaz temin çalışmalarına başladılar.

İlk yakın vadede köylerimize ve Aksalur’a doğalgaz konusunu da gündeme aldık. Çok yakında olmasa da ilk hedef Mustafapaşa gibi.

- Karayolları Genel Müdürlüğü Kayseri Bölge ve Nevşehir şube temsilcileri ile görüştük.

Üniversite Hadosan kampüsünde üst geçit yakında yapılıyor.

Servet Sitesinden kavşağa çıkış için en güvenli bağlantı için çalışılacak. (Açılıp kapatılan yol kavşak güvenliğine tehlike yarattığı için tarafımdan kapatıldı.)

Servet sitesinden balonlu park kısmına otomobiller için alt geçit konuştuk. Çalışacaklar.

- Medaş ve Mepaş ile de görüştük karanlık yollarımızın aydınlatılmasında önemli çalışmaları gündemde. Hastane Toki arası gibi. Üniversite hastane arasındaki yol da lambalar sağ tarafta güçlendirilecek.

İyi niyetli ve yapıcı yaklaşımları için kurumlarımıza teşekkür ediyorum."