Son Kararname ile Ürgüp Kaymakamlığına atanan Kaymakam Mesut Tabakcıoğlu ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek tanıştı.

İşyerlerini ziyaret edip esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden ve ilçedeki sorunlarla ilgili talep ve sorunları dinleyen Ürgüp Kaymakamı Mesut tabakcıoğlu, ziyareti esnasında esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.

Esnaflar, Kaymakam Tabakcıoğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, sorunlarının çözümü için gösterdiği çabadan dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Tabakcıoğlu'na esnaf ziyaretinde, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı eşlik etti.

Ürgüp Kaymakamı Tabakcıoğlu Şehit Ailemizi Ziyaret Etti

Ürgüp Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, 1981 yılında Mersin’in Tarsus ilçesinde Şehit düşen Jan.Astsubay Nihat Özsoy’un eşi Fatma Özsoy’u evinde ziyaret etti.

Şehidimizin ailesi ile sohbet edip herhangi bir sorun ve sıkıntılarının olup olmadığını soran Kaymakam Tabakcıoğlu, “Şehit yakınlarımız, kahraman şehitlerimizin bizlere emanetidir. Minnet borçlu olduğumuz Emanetlerine de sahip çıkmak bizim birinci vazifemizdir. Allah tüm şehitlerimize rahmet etsin, tüm yakınlarına da sabırlar versin.” ifadelerini kullandı.

Ziyarete, Kaymakam Tabakcıoğlu'nun yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Vakıf Müdürü ve Yazı İşleri Müdürü katıldı.