ATV ekranlarının sabah kuşağındaki Müge Anlı ile Tatlı Sert reailte programının bugünki konukları arasında, annesinin katili babasını arayan Nevşehir Ürgüp'ten Seda hanım da vardı.

ATV ekranlarında Müge Anlı ile tatlı sert programında Müge Anlı, 24 yaşındaki Seda Hanım'ın çocukken yaşadığı olayların üstesinden gelebilmek için başvurduğunu belirtip genç kızın, annesinin katili olan babasını aradığını vurguladı.

Katil zanlısı Duran Akkuzu nereye firar etti?

10 Yıl önce cezaevinden çıkan baba Duran Akkuzu 3 kızının önünde barışma teklifini kabul etmeyen eşini öldürüp kayıplara karıştı. 

Daha 14 yaşında iken, gözleri önünde annesinin öz babası tarafından vahşi bir şekilde katledildiğine şahit olan Seda, Müge Anlı'dan 10 yıldır firari olan babasının bulunarak cezasının çekmesini istiyor.

Aslen Kayseri'nin Delialiuşağı köyünden olan 42 yaşındaki firari baba Duran Akkuzu hakkında bilgi sahibi olanların 0535 663 52 52 - 0212 354 43 25 - 0212 639 42 63 numaralı telefondan Müge Anlı İle Tatlı Sert programına veya 112 ACİL POLİS HATTI'na veya en yakın Polis-Jandarma birimine haber vermeleri rica olunur.

2013 yılında Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde yaşanan olayda cezaevinden çıkan Duran Akkuzu, boşandığı ve yeniden bir araya gelmeyi kabul etmeyen eşi Hatice Sarıkaya’yı bıçaklayarak öldürmüştü.

İşte Ürgüp ilçesinde meydana gelen olayın ayrıntıları da canlı yayında paylaşıldı.