Ürgüp Belediyesi, ilçe meydanında uygulamaya aldığı ücretsiz ve güvenilir kablosuz internet hizmetini vatandaşların kullanımına açtı. Uygulama 7 den 70 e herkesin yoğun ilgisiyle karşılandı. Hayata geçirilen uygulama ile uygulama noktasından kullanıcılara sürekli ve güvenilir kablosuz internet hizmeti veriliyor.

Ücretsiz Wi-Fi hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların TC kimlik numaralarını ve GSM numaralarını girerek sisteme kaydolmaları ve sonrasında cep telefonlarına gönderilen şifreyi kullanarak kimlik doğrulama işlemini yapmaları gerekiyor. Bu işlemin ardından Ürgüp Belediyesi tarafından verilen ücretsiz internet hizmetinden kesintisiz bir şekilde faydalanılabiliyor.

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak ve daha keyifli zaman geçirmelerini sağlamak için bu hizmeti uygulamaya sunduklarını belirtti.

Başkan Bul sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Ürgüp meydanında bedava wi-fi hizmetimiz başladı. T.C. Kimlik no ve telefon numarası ile giriş yapılıyor. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın." ifadelerinde bulundu.

Editör: İbrahim UYSAL