Nevşehir Valisi Ali Fidan, 2018 yılında Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde Gazi olan Uzman Çavuş Zeki Didinmez ve eşi Sudenaz Didinmez’i makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Fidan, "Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimler Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazimiz Zeki Didinmez ve eşi Sudenaz Didinmez’e mutluluk, sağlık ve huzur içinde bir ömür diliyorum" dedi.

Vali Fidan, “Ülkemizin bekası için Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı’nı başlattı. Mehmetçiğimiz çok hassas bir şekilde bu harekatı başarıyla sürdürüyor, sivil halkın zarar görmemesine büyük özen gösteriyor ve zorda kalmış insanlara yardım ediyor. Sizler de zamanında başarıyla bu önemli harekatda görev yaptınız. Hepinizden Allah razı olsun.”

Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanların bu amaçlarına ulaşamayacağına dikkat çeken Vali Fidan, ülkemize huzursuzluk veren unsurların en yakın sürede temizleneceğini söyledi. Bu topraklarda kine, nefrete yer olmadığını bildiren Vali Fidan, konuşmasını bu vatan için canını vermiş şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi ise şükranla anarak bitirdi.

Afrin Gazisi Zeki Didinmez’de kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı Vali Fidan’a teşekkür etti.

Ziyaret Gazi Zeki Didinmez ve eşi Sudenaz Didinmez'in Vali Fidan'a hediye takdimi le son buldu.