Nevşehir

Vali Fidan, KYK'da kalan öğrencilerle bir araya geldi

Nevşehir Valisi Ali Fidan, KYK Erkek Öğrenci Yurdunda kalan NEVÜ öğrencileriyle akşam yemeğinde buluştu.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Erkek Öğrenci Yurdunda kalan NEVÜ öğrencileriyle bir araya geldi.

Yemekhanede sıraya girerek yemeğini alan Vali Fidan, gençlerle tecrübelerini paylaştı….

Vali Fidan, Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrencileri ziyaret ederek, Nevşehir'e yeni gelenlere ‘Hoşgeldiniz’ dedi, öğrencilerle hayalleri ve idealleri üzerine sohbet etti.

Vali Fidan, “Türkiye’nin farklı bölgelerinden İlimize gelen öğrenciler, burada bizlerin misafiri. Onların huzur ve güven ortamında eğitimlerine devam etmeleri, vatana, millete ve kendilerine faydalı bireyler olmaları her şeyden değerli. Öğrencilerimizin kendilerini evlerinde hissetmeleri için çalışıyoruz. Bu sebeple sıklıkla onlarla bir araya gelip, eğitim hayatları, hayalleri ve idealleri üzerine sohbet ederek onların istek ve taleplerini dinleyeceğiz” dedi.

Öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyen Vali Fidan ziyarette öğrencilerin istek ve önerilerini dinleyerek kendileriyle hasbihal etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ile birlikte Vali Fidan'a İl Gençlik ve Spor Müdürü Muhsin Özdemir ve yurt sorumluları da eşlik etti.