Nevşehir'de Bugün

Vali Fidan, Özyayla, İcik ve Boğaz köylerini ziyaret etti

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir'in merkez ilçe köylerinden Özyayla, İcik ve Boğaz köylerini ziyaret etti.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, köylerdeki ihtiyaçları yerinde tespit etmek ve köyde yaşayan vatandaşlarla biraraya gelmek için gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine devam ediyor.

Vali Fidan, köy ziyaretleriyle sorunları yerinde dinliyor

Nevşehir Valisi Ali Fidan, bu kapsamda ziyaret ettiği merkez ilçe köylerinden Özyayla, İcik ve Boğaz köylerinin sorunlarını muhtar ve vatandaşlardan dinledi. Vali Fidan köy ziyaretleri ile problemleri yerinde görmeyi ve çözüm yollarını hayata geçirebilmeyi hedeflediklerini belirterek daire amirlerinin de ziyaretlerde hazır bulunmasının kendilerine her anlamda faydası olduğunu belirtti. 

"Özyayla köyümüzde vatandaşlarımızla buluştuk."

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Merkeze bağlı Özyayla köyünü ziyaret etti. Vali Fidan, köy muhtarlığında vatandaşlarımızla bir araya gelerek, Muhtar Durmuş Bilgiç’ten bilgiler aldı.

"İcik köyümüzde vatandaşlarımızlayız"

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Merkeze bağlı İcik köyünü ziyaret etti. Vali Fidan, köy muhtarlığında vatandaşlarımızla bir araya gelerek, Muhtar Fikret Çetin’den bilgiler aldı.

"Boğaz Köyümüzde vatandaşlarımızlayız."

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Merkeze bağlı Boğaz köyünü ziyaret etti. Vali Fidan, köy muhtarlığında vatandaşlarımızla bir araya gelerek, Muhtar Bekir Altuntaş’tan bilgiler aldı.

Ziyarette Vali Fidan'a İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Çam ile l Genel meclis üyeleride eşlik ettiler.