Nevşehir'de Bugün

Vali Fidan, Şehit Babaoğlu'nun ailesini ziyaret etti

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Metin Babaoğlu'nun Hacıbektaş İlçesi'nde yaşayan ailesini ziyaret etti.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, 1987 yılında Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde vatani görevini yapmaktayken teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Metin Babaoğlu'nun Hacıbektaş İlçesi'nde yaşayan ailesini ziyaret etti.

Şehidimizin ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Fidan, “Vatanımız ve bayrağımız için canını feda etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi ve istek ve taleplerini dinledi.

Vali Fidan, "Devletimiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda etmiş şehitlerimizin, canlarını hiçe saymış gazilerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Onlar, hepimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Bu nedenle sık sık şehitlerimizin kıymetli bir emaneti olan ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret ediyor; bir sıkıntıları, bir sorunları varsa çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Onlar bizim başımızın tacıdır, gönlümüz ve kapımız onlara her zaman sonuna kadar açıktır" diye konuştu.

Nevşehir Hacıbektaşlı Şehit Metin Babaoğlu'nun ailesi, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek Vali Fidan'a nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler.