Birçok şehirde şubeleri olan Kurumsal Firma Yamanlar Oto Ekspertiz Nevşehir şubesi düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Nevşehir merkez Sümer mahallesi Fevzi çakmak caddesi üzerinde bulunan iş yerinin önünde gerçekleşen açılış törenine Yamanlar Oto Ekspertiz Kurumsal Sahibi Ferdi Gökçe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medya fenomeni Ünal Turan, Basık Çoçuk Volkan Şimşek, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

“NEVŞEHİR’E İŞLETMEMİZİN HAYIRLI UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM”

Açılış öncesi konuşma gerçekleştiren Yamanlar Oto Ekspertiz Kurumsal Sahibi Ferdi Gökçe, Biz herkese isim hakkı vermiyoruz ama bu kardeşlerim hak etti. Nevşehir'e işletmemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

‘’BU İŞLETME ÖNCE SAHİPLERİNE SONRA SİZLERE HAYIRLI OLSUN’’

Açılışta ilk olarak konuşma gerçekleştiren Sosyal Medya Fenomeni Ünal Turan, ‘’Buradan Nevşehir2in gençlerine selam iletiyorum. Bu işletme önce sahiplerine sonra sizlere hayırlı olsun. Buraya gelirken yabancılık çekmeyin. Kendi dükkanınız, kendi mekânınız gibi gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı burada giderebilirsiniz. Allah helal yoldan para kazanmayı nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun İnşallah.’’ İfadelerini kullandı.

‘’ALLAH HAYIRLI BOL BEREKETLİ İŞLER NASİP ETSİN’’

İşletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'da, ‘’Bu arkadaşların cesaret edip Kapadokya'nın başkenti Nevşehir’de işletme açacaklarına şimdi hep birlikte şahitlik edeceğiz. İnşallah daha iyi Nevşehir, daha yaşanabilir bir Nevşehir olmasında da esnaf olarak bir katkısı bulunuyor arkadaşların. Allah hayırlı bereketli işler nasip etsin diyorum. Araçlarımızı oto ekspertize buraya getiriyoruz. Bu arkadaşlarımıza güveniyoruz. Hayırlı bol bereketli işler diliyorum.’’ dedi.

Yamanlar Oto Ekspertiz Nevşehir şubesi işletmecileri ise özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Hizmetlerimiz:

  • Kaporta Boya Kontrolü
  • Motor Kontrolü
  • Mekanik Kontrol
  • Airbag Kontrolü
  • Conta Kaçak Kontrolü
  • İç Aksam Kontrolü
  • Dış Aksam Kontrolü
  • Sorgulamalar

"Yamanlar Oto Ekspertiz Bir Ferdi Gökçe Markasıdır."

YAMANLAR OTO EKSPERTİZ NEVŞEHİR ŞUBESİ

UZMAN EKSPER FERDİ GÖKÇE

Her detay bizim için önemli...

Adres: Sümer mah. Fevzi çakmak cad. (Sanayi ışıkları Tahir usta unlu mamülleri yanı) No 66  NEVŞEHİR

GSM: 0 549 549 92 50