Yazıhüyük Belediye Başkanı Birol Demirdelen yapmış olduğu açıklamasında, "Sayın Yazıhüyük Halkımız biz göreve geldiğimiz günden itibaren sizlere en iyi hizmeti verebilmek için var gücümüzle gecemizi gündüzümüze kataraktan çalışıyoruz. Ne yazık ki bazı art niyetli arkadaşlarlar "halk ekmeğin satıldığını" ima ediyorlarmış. Kesinlikle halk ekmeği satmadık ve en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Çalışan cihazların zamanla arıza yaptığından dolayı yeri geliyor mesleğimiz icabı ben müdahale ediyorum yeri geliyor servis elemanları çağırıyoruz ve en son perşembe günü gece arıza meydana geldi ve  bayram tatili oldugundan hiçbir servis ustasına ulaşamadık sabaha karşı arızayı bizzat kendim giderdim. Halkımız ekmekten madur olmasın diye Derinkuyudan, Kaymaklıdan, Yazıhüyük ekmek fırınından ekmek temin ettik ve bakkallarımıza dagtımını yaptık.  Sorunun tekrar olmaması icin yedek fırın siparişi verdik ve şu anda üretimi 4000 adet olan fırının kapasitesi iki katına cıkartmayı planlıyoruz" dedi.

Başkan Demirdelen'den taziye evi müjdesi

Yazıhüyük Belediye Başkanı Birol Demirdelen; "Seyitoğulları Tohumculuk ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Seyit Çifçibaşı kasabamıza sözünü vermiş olduğu taziye evininin inşaat yapılacak alanını istişarede bulunduk ve en kısa sürede inşaata başlayacağını ifade etti." dedi.

Editör: İbrahim UYSAL