Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük kasabasında hayırsever tarafından yaptırılan taziye evinin temeli dualarla atıldı.

Yazıhüyük Belediye Başkanı Birol Demirdelen'in ev sahipliğinde düzenlenen temel atma törenine CHP Nevşehir İl Başkanı Av. Bülent Yumuş, hayırsever  Seyitoğulları Tohumculuk ve Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Çifçibaşı, Muhammet Çiftcibaşı, CHP Nevşehir Merkez ilçe başkanı Kemal Altıntaş, CHP Derinkuyu ilçe başkanı Soner Barut ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yazıhüyük Belediye Başkanı Birol Demirdelen; "Seyitoğulları Tohumculuk ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Seyit Çifçibaşı kasabamıza sözünü vermiş olduğu taziye evininin temelini dualarla atmış bulunuyoruz. Hayırseverimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Yapılacak taziye evi hakkında bilgi veren Başkan Demirdelen; "Taziye evimiz 2 Katlı planlanmış olup Alt Kat Erkekler için, 2.kat Hanım kardeşlerimiz için yapımı devam etmekte olup yakın zaman içerisinde tamamlanıp halkımıza hizmet vereceği tarafımıza bildirilmiştir. Kasabamıa hayırlı ve uğurlu olsun"  dedi.