Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında 15 Temmuz Milli Mücadele ve Demokrasi temalı fotoğraf sergisi açıldı, protokol üyeleri eşliğinde kabristan ziyareti yapıldı.

Acıgöl Kaymakamı İsmail Battal ve Acıgöl Belediye Başkanı Mehmet Eroğlu, öğle namazından önce 15 Temmuz Şehitleri adına Acıgöl Merkez Camiisinde okutulan Kuran'ı Kerim tilavetini dinleyerek Şehitlerimizin kabirlerini ziyaret etti.

Acıgöl'de 15 Temmuz Şehitler Parkı açıldı

Acıgöl Kaymakamı İsmail Battal ve Eşi Ebru Battal, Acıgöl Belediye Başkanı Mehmet Eroğlu, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Kurum Amirleri ve vatandaşların katılımı ile Acıgöl 15 Temmuz Şehitleri Parkının açılışını gerçekleştirdi.

Acıgöl İlçe Kaymakamı Battal ve ilçe protokolü akabinde buradan yürüyüş ile Acıgöl Şehit Uğur İPEK Kültür Merkezinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle düzenlenen programa katıldılar.

Acıgöl İlçe Kaymakamı Battal; "15 Temmuz darbe girişiminde gözlerini kırpmadan vatanı için can veren tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun" dedi.