Acıgöl Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyet in 101. yılı kurumlar arası voleybol turnuvası renkli görüntülere sahne oluyor.

Turnuvaya Acıgöl Kaymakamlığı, Acıgöl Belediye Başkanlığı, Karapınar Belediye Başkanlığı, ilçe milli eğitim müdürlüğü, ilçe emniyet müdürlüğü, ilçe jandarma komutanlığının da dahil olduğu pek çok kurum ve kuruluş katıldı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 101. yılı kurumlar arası voleybol turnuvasına katılan toplam 10 takım müsabakalarda karşılaşacaklar.

Acıgöl Kaymakamı Ceyhun Denli yaptığı açıklamada, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101 yılı dolayısıyla ilçemizde kurumlar arasında ve vatandaşlar arasında bir heyecanın oluşması açısından böyle bir etkinliği planladıklarını ve bu tür etkinliklerin Acıgöl ilçemizde artarak devam edeceğini ifade etti.

Acıgöl Belediye Başkanı Mehmet Eroğlu; "İlçemizde böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile turnuvaya katılım gösteren tüm takımlarımıza ve emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Karapınar Belediye Belediye Başkanı Yasin Güneş'te; " Böylesine güzel bir organizasyonda yer alıyor olmanın mutluluğunu yaşıyor emeği geçen başta Acıgöl Kaymakamlığımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Semih Kırım'a teşekkür ediyorum. Bu turnuvanın en iddialı takımıyız. Ve Şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.