Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörleri, önceki dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut’u misafir etti.

Açıkgöz ve  Durgut’un ziyaretine AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, İl Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı ile parti yönetimi eşlik etti.

Hem kent merkezinde hem de ilçelerde yoğun bir şekilde hizmetlerini sürdürmeye devam ettiklerini belirten Başkan Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Büyükkılıç, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörlerimiz, önceki dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut belediyemizi ziyaret etti” dedi.

Büyükkılıç’a misafirperverlikleri için teşekkürlerini ileten 25-26-27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz; "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Kayseri İl Koordinatörleri olarak İstanbul Milletvekilimiz Müşerref Pervin Tuba Durgut ile; Kayseri İl Başkanımız Fatih Üzüm, Milletvekillerimiz Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ve teşkilat üyelerimizin ev sahipliğinde;

  • Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. 
  •  İlçe Başkanlarımızla birlikte teşkilat faaliyetlerimiz ve genel durum hakkında değerlendirmelerde bulunduk.

İsrail’in Gazze’deki katliamlarına dikkat çekmek amacıyla Talas Belediyemiz ve Uluslararası Balkan Kooperatifi tarafından düzenlenen Gazzeli Çocuklar Uluslararası Resim Sergisi’ni ziyaret ettik.

Kayseri İl Başkanlığı haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik." dedi.