AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın da aralarında bulunduğu bir heyetle istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

AK Parti, yerel seçim sonuçlarını masaya yatırmaya devam ederken; il başkanları ve milletvekilleri ile toplantılar da düzenliyor. 

AK Parti Nevşehir teşkilatları kongre sürecine girerken, İl Başkanlığı ile birlikte birçok ilçe ve belde başkanlarının değişmesi de gündemde. Bu değişiklikler, parti içinde “bayrak değişikliği” olarak lanse ediliyor ve parti tabanında da büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen toplantı sonrası AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, sosyal meydadan yaptığı paylaşımda "Nevşehir Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız ile değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak; "Nevşehir Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız ile değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir riyasetinde değerlendirme toplantımızı yaptık. Toplantımız Hayırlara vesile olsun." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün'de; "Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir Başkanlığında, İl Başkanımız 
Ali Kemikkıran, milletvekilimiz Emre Çalışkan ile değerlendirme ve istişare toplantımızı gerçekleştirdik." dedi.