AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 yıl önce Nevşehir ziyaretindeki fotoda yer alan o ismin evine konuk oldu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, il genelinde bir taraftan saha çalışmalarını sürüdürürken diğer taraftanda ev ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda Emre Çalışkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2003’de ki Nevşehir ziyaretinde çekilen fotoğrafta yer alan Hamit Doğan’ı merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasındaki evinde ziyaret etti.

Kavak'ta sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Emre Çalışkan, Hamit Doğan ve ailesi ile sohbet ederek eski günleri yad etti. 

Çalışkan: "Beraber yürüdük biz bu yollarda..."

Sosyal medya hesabından ziyarete dair fotoğrafları paylaşan Emre Çalışkan, “Pazar sabahında partimizin emektarlarından Hamit Doğan abimizin evine misafir olduk. Eski günleri yad ettik. Nazik misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim.  2003 yılına ait fotoğrafta Sayın Cumhurbaşkanımızın hemen arkasındaki Hamit abimiz, tüm emektarlarımıza saygı ile” ifadelerine yer verdi.

Editör: İbrahim UYSAL