Altınyıldız Anaokulu öğrencileri hazırladıkları mezuniyet programı ile izleyen herkesi kendilerine hayran bıraktılar, bir yıldız gibi parladılar.

  Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programında günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı.

 Program öğrencilerimizin şiirleri ile başlayıp halk oyunu ekibinin çayda çıra gösterisi, Zumba, Tango ve İngilizce modern dans gösterileri ile devam etti. İngilizce şarkılar ve türkü koromuzla izleyenlere güzel ve duygu dolu anlar yaşatıldı.

  Öğretmenlerinden başarı belgesini alan öğrencilerimiz İlkokul yolculuğuna geçiş yapmak üzere büyük bir coşku ve heyecanla keplerini umut dolu geleceklerine fırlattılar.

   Programda söz alan Anaokulu Müdürü Hülya ÇETE konuşmasında Okul Öncesi eğitim alan geleceğin mimarisi minik öğrencilerimizin mezuniyetlerinin heyecanına ortak olmanın sevincini yaşıyorum. Çocuklarımız Altınyıldız Kreş ve Anaokulun da aldıkları eğitim ile birçok bilgi birikimine sahip oldular.

   Hepsi İlkokul yolculuğunda aldıkları eğitimi daha ileriye taşıyarak, ülkemiz adına başarılı bireyler olacaklar açıklamasında bulundu .

   Kurumumuz Genel Müdürü Seyrani İPEK, Kreş Müdürü Hande ÖZALTIN, Anaokulu Müdürü Hülya ÇETE programda emeği geçen bütün öğretmenlere çiçek takdiminde bulunarak ardından öğrencilerimizi madalya ile taçlandırdılar.

  Sevgili öğrencilerimize öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz. Yıldızları hep parlasın…..

Editör: Fikret Capacı