2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 8.sınıflar 25. dönem Mezuniyet Töreni Altınyıldız İlköğretim Kurumu konferans salonunda büyük bir coşkuyla düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından öğretmenlerimiz adına Gamze DELİPOYRAZ’ ın mezuniyet konuşması ile başlayan programımız Altınyıldız İlköğretim Kurumu halk oyunları ekibinin gösterisi, modern dans ve Türkiye’m Rondu gösterileri izleyenlere sunuldu.

Altınyıldız İlköğretim Kurumundan mezun olan öğrencilerimizin diplomaları kurum müdürümüz Sayın Ahmet ÜNAL tarafından verilirken plaketleri öğretmenleri tarafından verildi. Diploma ve plaketlerini alan 132 Altın yürekli öğrencimiz günün anısına hazırladıkları ‘’Veda Andından’’ sonra büyük bir coşku ile söylenen 10.Yıl Marşı eşliğinde kep atma törenini gerçekleştirdiler.

 04 Haziran 2023 Pazar günü yapılan Liselere Geçiş Sınavında Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi İPEK BARIŞ, resmi olmayan sonuçlara göre tüm soruları doğru yaparak Türkiye 1.liği elde etmiştir.

1 yanlış ile NEJLA AYDIN, ASYA ŞENAL, 2 yanlış ile MUHAMMED BERA KÖROĞLU, BERKAY NURAY, 3 yanlış ile FUAT ALTIOK, BERRA İNCİ ÇETİN, YUNUS TUNA AYDIN, BEREN ECRİN SEYMEN, KEREM ARDA TOKSOY,  4 yanlış ile SELEN ERSOY, ESİLA NAZ ÜĞÜTEN, EKİN ÖZVER, NEVZER LALE OĞUZ, YİĞİT ALP AYDIN, ELANUR ÖZDEMİR, ADA OĞUZ, AHMET AKÇAKAYA, MERTALİ İŞÇİTÜRK, ASYA GÜLGÖR, ECEM ARTIK, EYMEN ATABİLEN, 5 yanlış ile ZEYNEP ALAK, HAKAN EFE TAŞÇI, HASAN KAYA ATAÇ, SUDE NAZ KUTLU, MUSTAFA BALLI, SERHAT TAHİROĞLU, YUNUS EMRE AYDIN, TUNAHAN MUMYAPAN, ZÜMRA SEZERNAZLI şeklinde devam eden sınav sonuçlarının ardından, Kurum müdürümüz Sayın AHMET ÜNAL yaptığı açıklamada: “Sınavın ismi değişse de, başarının ismi yine Altınyıldız İlköğretim Kurumu olmuştur. Altınyıldız İlköğretim Kurumu kurulduğu günden bugüne Ortaöğretime geçiş sınavlarında 63 Türkiye 1.liği elde etmiş ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si okul olmuştur. Elde ettiği sınav puan ortalamaları ile akademik olarak, sosyo-kültürel alanlardaki başarıları ve Türkiye’nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan Altınyıldız Eğitim Kurumları öğrencilerine sunduğu mükemmel öğretim imkânları, sosyal yaşam alanlarıyla ‘aklın ve bilimin ışığında’ Türkiye’nin geleceğini yetiştirmeye devam ediyor ve Nevşehir'in ve Türkiye'nin öncü okulu olmaya devam etmektedir.