Nevşehir gündemin adresi ve Nevşehirlilerin ortak sesi FİB Haber Merkezi, İlimizin yetiştirdiği yüzakı olmuş hayırsever iş insanlarını ağırladık.

Nevşehirli hayırseverlerimiz tarafından yaptırılan Fevzi Dirikoç Fen Lisesi, Olcay Sağlam Rehberlik Araştırma Merkezi ve Hacı Mustafa -Türkan Öbekli İlkokulunun toplu açılışlarına katılan Nevşehirli Bürokratlar ve İş insanları Derneği (NEVBİAD)  Başkanı Kazım Tekin ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Yaşar Eroğlu, Fazıl Çekirdekçi, Bayram Sağlam, Oğuz Türkkan, Turan Uğurlu Nevşehir'in en çok takip edilen FİB Haber Merkezini ofisinde ziyaret ettiler.

Hepimiz Nevşehirliyiz!

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Gazetemiz FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile biraraya gelen Nevşehirli Bürokratlar ve İş Adamları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin ve değerli hemşehrilerimiz ilimiz ve bölgemiz konusunda keyifli bir sohbet geçirdi.

FİB Haber İnternet Gazetesi’nin sadece Nevşehir değil, bölgemiz içinde çok önemli bir görev üstlendiğini, kamuoyunu bilgilendirme de örnek bir yayıncılık sergilediğini belirten NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, ilimize ve bölgemize kattığı değerden dolayı teşekkürlerini iletti.

"Eğitime ve gençliğe önem veren bir dernek olduk"

İstanbul'da eğitim hayatını sürdüren Nevşehirli üniversite öğrencilerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten NEVBİAD Başkanı Tekin, Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği olarak 11. Yılında da burs vermeye devam ettiklerini, aynı zamanda öğrencilere mentorlük yaptıklarını söyledi.

Nevşehirli yüzlerce üniversite öğrencisi ile irtibat halinde olduklarını ifade eden NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin; "Burs, staj ve yurt dışı proğramları dahil öğrencilerimize her konuda destek oluyoruz.  Lisan ve master eğitimi için yurt dışına gideceklerinde yanındayız." dedi.

Nevşehirli olmak bir ayrıcalıktır!

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ise, bu özel ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hepimizin tek derdi Nevşehir. "Ortak paydamız Nevşehir için Nevşehirlilik ruhu ile çalışıyoruz." dedi.  

Nevşehirli olunmaz Nevşehirli doğulur...

Hemşehricilik bilinci için birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Çapacı, "Nevşehir sevdalısı çok kıymetli büyüğümüz Sayın Kazım Tekin Başkanlığında isimlerini Nevşehir tarih sayfalarına altın harflerle yazdıran İstanbul'daki gururumuz NEVBİAD Yönetim kurulu üyesi birbirinden değerli hemşehrilerimizle ne kadar övünsek azdır. Bu toprakların evlatları olarak, Nevşehir'e, Nevşehirliye, eğitime ve gençliğe katkı ve destekleriniz için teşekkür ediyoruz. Memleketimize bir çivi çakandan Allah razı olsun." dedi.  

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf iyi dilek ve temennilerle sona erdi.