Genel

Avanos'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlanıyor

Avanos ilçesinde 15 Temmuz Milli Mücadele ve Demokrasi temalı kitap ve fotoğraf sergisi açıldı, protokol üyeleri eşliğinde kabristan ziyareti yapıldı.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde 15 Temmuz Milli Mücadele ve Demokrasi temalı kitap ve fotoğraf sergisi açıldı, protokol üyeleri eşliğinde kabristan ziyareti yapıldı. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı kapsamında; Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Avanos Halk Kütüphanesi işbirliği ile hazırlanan fotoğraf ve kitap sergisi, İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, ilçe protokolü ve vatandaşların katılımı ile açıldı.

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı kapsamında ilçe protokolü, şehit yakınları ve gazilerimizle birlikte Avanos ilçe mezarlığındaki şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettiler. Vatan toprağı, milli beraberlik ve bağımsızlık uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet; aile ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.