Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyünde Kapadokya Üniversitesi (KÜN)'ni ziyaret etti.

Bakan Kacır'dan Kapadokya Üniversitesine Ziyaret

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kapadokya Üniversitesi'ni ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar'dan üniversite ile iligli brifing aldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "İl protokol üyelerimiz ve Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mehmet Fatih Kacır ile rektörümüzü ve üniversitemizi ziyaret ettik. Üniversitemiz eğitimde öncü üniversitelerden birisi olması bizleri her daim mutlu ediyor. Misafirperverliğinden dolayı başta Rektör hocamıza olmak üzere bütün akademisyenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz." dedi.

Bakan Kacır'a Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Filiz Kılıç ve il protokolü katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, daha sonra Türkiye'nin ilk yerli ve milli sıcak hava balonu üretim firması olan Pasha Ballon’u Ürgüp'te ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır ile Türkiye’nin ilk yerli ve milli sıcak hava balon üretim firması olan Pasha Balloons ziyaret ettik. Bu ziyaret sırasında balon üretim süreçlerini yerinde inceledik ve sektörün gelişimi hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Sayın Bakanımızın liderliğinde, yerli üretim kapasitemizi artırmayı ve teknolojik yeniliklerle sektörü güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Her daim gayretle ve şevkle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.