Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde yeniden Özkonak Belediye Başkanı seçilerek, Özkonak için hizmete devam eden Belediye Başkanı Abdulkadir Macit'e ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi. 

Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde gerçekleşen ziyarette, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı değerli hemşehrimiz Ebubekir Gizligider, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Kalaba Belediye Başkanı Erdal Yorgancı, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik ve Özkonak Belediye Başkanı Abdulkadir Macit'le beraber istişare toplantısı gerçekleştirdi.

AK Partili Belediye Başkanlarının istek ve taleplerini dinleyen Gizligider, Bakanlığın DSİ ve tarımsal yatırımları ile ilgili bilgi vererek, yeni dönemde Belediye Başkanlarına başarı dileğinde bulundu.

Birlik ve beraberlik mesajları veren Bakan Yardımcısı Gizligider, "Bu güzel memleketimiz için taş üstüne taş koymaya çalışan, üreten kim varsa başımızın üzerindedir." diye konuştu.