Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren; "Bağ yolunda genişletme, aydınlatma ve asfalt çalışmasıyla Kapadokya'nın Başkenti Göreme'mizin ulaşım altyapısını güçlendirip beldemize gelen ziyaretçilere daha iyi bir ulaşım imkanı sağlayacağız. Emeği geçenlere teşekkür ederiz." dedi.

Varan 1 : BAĞ YOLU ASFALT PROJEMİZ

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren yaptığı açıklamasında; "Projesini hazırlayıp Kapadokya Alan Başkanlığına sunduğumuz ve Nevşehir İl Özel İdare ile protokolünü imzaladığımız bağ yolu asfalt projemiz hayata geçiyor.

Söz verdiğimiz projelerden bir tanesini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bağ yolunda genişletme, aydınlatma ve asfalt çalışmasıyla Kapadokya'nın Başkenti Göreme'mizin ulaşım altyapısını güçlendirip beldemize gelen ziyaretçilere daha iyi bir ulaşım imkanı sağlayacağız. Emeklerinden dolayı Valimiz Sayın Ali Fidan'a, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sayın Hüseyin Çam'a, Milletvekilimiz Sayın Filiz Kılıç'a, İl Özel İdare İl Genel Başkanı Serkan Feralan'a ve Medaş ekiplerine teşekkür ediyorum." ifadelerinde bulundu.