Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş , Belediye Meclis Üyesi Vedat Elma ve İmar ve Şehircilik Müdürü Mustafa Tolga Bostancı ile birlikte; MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan'ı TBMM'de ziyaret ederek, ilçenin ihtiyaçları ve projeleri üzerine verimli bir görüş alışverişinde bulundu.

İlk ziyaret Milletvekili Kılıç'a...

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş ve beraberindeki heyet; Avanos’un problemlerinin çözümü ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr.Filiz Kılıç ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Ziyarete ilişkin MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç; "Avanos Belediye Başkanımız Mustafa Kenan Sarıtaş, Avanos Belediyesi Meclis Üyemiz Av. Vedat Elma ve Avanos Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürümüz Tolga Bostancı’yı Gazi Meclisimizde misafir ettik. Avanos’umuza dair yatırımlarımızı ve projelerimiz konuştuk." dedi.

Sonraki ziyaret Milletvekili Çalışkan'a ...

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş ve beraberindeki heyet daha sonra AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’ı makamında ziyaret ederek, ilçenin sorunlarını görüşerek istişarelerde bulundular.

Milletvekili Emre Çalışkan; "Meclisimizde bugün ziyaretimize gelen değerli misafirimiz; Avanos Belediye Başkanımız Mustafa Kenan Sarıtaş’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ayağınıza sağlık." dedi.

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, "Nazik karşılamaları ve Avanos’umuza verdiği destekler için her iki Vekilimize de teşekkür ediyor; saygılarımızı sunuyoruz." dedi.

Editör: İbrahim UYSAL