Genel

Çalışma olmayan Ürgüp yolu günlerdir tek şerit!

Nevşehir Ürgüp yolu üzerinde bulunan Ortahisar-Göreme yolunda başlatılan kavşak yapımı çalışması nedeniyle tek şeride düşen yolda bir aydır çalışma yok.

Nevşehir Ürgüp yolu üzerinde bulunan "Göreme-Ortahisar bağlantı yolunun kesiştiği yerde yeni kavşak projesi yapımına başlandı" haberimizden günler geçmesine rağmen hala hiçbir çalışma olmayışı vatandaşlardan tepki topluyor.

Nevşehir Ürgüp yolu üzerinde bulunan Ortahisar-Göreme yolunda başlatılan kavşak yapımı çalışması nedeniyle tek şeride düşen yolda dubalar yerleştirildi fakat bir aydır çalışma yok.

Tepkilerini dile getiren vatandaşlar, Ortahisar-Göreme yolunda kavşak yapımı için yan yol yaptılar, yolu dubaladılar çekip gittiler. Bir türlü başlamayan çalışma nedeniyle yaklaşık 40 gündür yol tek şerite düşmüş durumda. Trafikte sıkışıklık yaşanıyor.  Bu anlamsız çalışma daha soğrusu çalışamama nedeniyle oluşan trafik yoğunluğu sebebiyle bu yolu kullanan biz sürücüler olarak sıkıntı yaşıyoruz. Yetkililerden bu yolda kavşağın biran önce yapılmasını yapılmayacaksa da bize tek şeritle yaşatılan zulmün bitirilmesi için dubaların kaldırılmasını bekliyoruz." dediler.

Öte yandan, Ortahisar-Göreme yolunda kavşak yapımına Medaş'ın haftaya yer teslimi yapmasının ardından başlanağı öğrenildi.