Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Mehmet Bilgin, CHP İl Başkanı Bülent Yumuş ve beraberinde partililerle birlikte semt pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Bilgin: "Çarşıda pazardayız vatandaşın yanındayız"

Pazarcılar, vatandaşlar ve esnaflarla sohbet edip taleplerini dinleyen Başkan adayı Diş Hekimi Mehmet Bilgin, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan seçimler için destek istedi. 

Ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Bilgin büyük ilgi gördü. Pazar yerinde ziyaretlerini sürdürürken vatandaşlar tebriklerini iletip ve desteklerini belirttiler.

Nevşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bilgin; “Gençlerimiz için sizler için her alanda projemiz var. Bana inanıyorsanız güveniyorsanız ki ben biliyorum ki bana güveniyorsunuz her gittiğimiz yerde bunu yüzümüze söylüyorsunuz. Şimdi bende sizlerden bir emanet istiyorum oyunuz emanettir siz bu emaneti bana verin ben kıymetini bilirim. Size hizmet ederim.” dedi.

Halkın teveccühleri karşısında teşekkürlerini ifade eden Bilgin açıklamasında; "Hizmet için geliyorum • Çözüm için geliyorum • Sizin için geliyorum. Çocuklar için geliyorum • Gençler için geliyorum • Kimsesizlerin KİMİ olmak için geliyorum..." İfadelerine yer verdi.