Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Nevşehir İl Yönetimi gençlerin yanında olmak için önce onları mutlu etmek, rahat ettirmek gerekir düşüncesi ile gençlerin cebine fayda sağlaması amacı ile Nevşehir’in  esnafları ile indirim protokolleri yaptı.

CHP Gençlil Kolları Nevşehir il genelinde 65 esnafla indirim anlaşmasına imza attı

CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Seviç yaptığı açıklamada; “Biz gençlik kolları olarak bir gencin en iyi anlayacak konumdayız. Bu sebeple önceliğimiz gençlerin cebine dokunmak oldu. Şehrimizin çeşitli sektörlerinde hizmet  veren esnafları ile indirim protokolleri yaptık. CHP Gençlik Koları üyesi tüm gençlerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Göreve henüz yeni gelmiş bir yönetim olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Görevli arkadaşlarımız çok güzel çalışmalar ortaya koyuyorlar. Kararı alır almaz esnaflarımızla iletişimize geçen yol arkadaşlarımıza ve bu ekonomik kriz çağında hiç çekinmeden elini taşın altına koyarak gençlerimize işletmelerinde yaptıkları indirimler ile destek olan esnaflarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Kampanyamıza daha çok esnafımızın dahil olup bu ekonomik krizde gençlere destek olacaklarına inanıyoruz.

CHP Gençlik Kolları olarak bu şehirde partili olan olmayan her gencin yanında olacağız.  Bunu da sözlerimizle değil ilerde yapacağımız eylem ve etkinliklerle ispatlayacağız. Nevşehir’de her şey çok güzel olacak.” dedi.