Eğitime Destek Platformu Nevşehir İl Koordinasyon Toplantısının Kasım Ayı Toplantısı yapıldı.

Eğitime Destek Platformu Başkanı Zeynel Önal'ın katıldığı toplantıda, Nevşehir il genelinde yürütülen eğitim faaliyetleri ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Eğitime Destek Platformu Başkanı Zeynel Önal, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, İl Müftü Vekili Selami Kurt, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Başkanı Harun Öcal, Enderun Eğitim Vakfı temsilcisi Feryadi Yağcı, Diyanet-Sen Nevşehir İl Başkanı Yasin Koca ile Eğitime Destek Platformu Başkanı ve Safa Vakfı temsilcisi Mustafa Gençtürk ve İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir katıldı.

Eğitim yararına Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından,toplantı sona erdi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Eğitime Destek Platformu Kasım ayı toplantısını Eğitime Destek Platformu Başkanı Zeynel Önal‘ın katılımları ile gerçekleştirdik. Davetleri için teşekkür ediyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.