Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Gümüşkent köyünün genç ve çalışkan muhtarı İlhami Özey, FİB Haber.Com İnternet gazetesine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Muhtar İlhami Özey ziyareti sırasında Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı’ya Gümüşkent köyü’nde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Göreve geldiği günden itibaren ilk olarak köyün en büyük sorunu olarak içme suyu problemini çözmek için kolları sıvadığını ifade eden Muhtar İlhami Özey, "Gümüşkent'imiz tarihi, doğası, değerleri ile çok özel bir yer. Ona ruhunu veren hemşehrilerimde hizmetlerin en güzeline layık. Bu düşünce ile hayallerimizi süsleyen Gümüşkent için muhtarlığa aday oldum. Sağ olsunlar hemşehrilerimiz de bana güvenerek muhtar seçti. Görev sürem boyunca elimden geldiği kadar köyümün eksiklerini tamamlamak için mücadele edeceğim. Bunuda birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber İnternet Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı’da Gümüşkent köyü Muhtarı İlhami Özey'e teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi.