Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi Haberleri

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi haberleri ve güncel Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi gelişmeleri, Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi ile ilgili tüm video, Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi fotoğrafları ve Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir'de Bugün

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, "Sadabad Parkımız ve Millet Bahçemiz" kapanması söz konusu değildir. Asılsız söylentilere itibar etmeyin" dedi.

Yerel

Gülşehir Belediyesi, Kurban Bayramı tatilinin ardından yoğun mesaisine tekrardan başladı.

Magazin

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinin en önemli turistik merkezlerinden biri olan Mantarkaya zaman zaman genç çiftlerin nikahları içinde mekan oluyor.

Yerel

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, Tarihi Kentler Birliği'nin İstanbul Buluşması ve 2024 yılı Birlik Meclisi Olağan 1. Toplantısına katıldı.

Yerel

Yaklaşan yaz mevsimi öncesinde geniş çaplı bir temizlik çalışması başlatan Belediye Başkanı Erkan Çiftci, “Yaz aylarına tertemiz bir Gülşehir yükleniyor”...

Ekonomi

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız'ı makamında ziyaret etti.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu