Nevşehir’den umreye gitmenin kolay yolu” sloganıyla Nevşehirlilerin umre ziyaretlerini kolaylaştırmayı amaçlayan Kayseri Merkezli Habib Kağan Turizm Nevşehir’de de hizmetlerine başladı.

Hac ve Umre artık çok daha kolay...

Firma sahibi Habib Kağan Şirketimiz kurulduğu günden bu yana bizleri yalnız bırakmayan Kayseri ve çevre İllerden Hac ve Umre ziyareti için bizleri tercih eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Siz Nevşehirli kardeşlerimize daha iyi hizmet verebilmek adına Nevşehir’deki şubemizi şube sorumlusu Recep SOYLU ve Rehber Hoca Mustafa ÖZGÜMÜŞ Hocalarımın öncülüğünde açmış bulunuyoruz. Şubemizi açarken buradaki meslektaşlarımıza ve acentelerimize de tecrübelerimizi aktararak, Siz Nevşehirlilerin umre ziyaretlerini daha da kolaylaştırmayı ve hizmetlerimizi deneyimli ve işinin ehli tecrübeli bay ve bayan hocalarla Nevşehir’de de ilerletmeyi hedefliyoruz. 

HAC VE UMRE BİZİM İŞİMİZ

Yeni Mahalle Nar caddesi Ahmet İçel İş Merkezi No. 44/1 adresinde açmış olduğumuz Şubemizin Nevşehirli vatandaşlarımıza hayırlı ve güzel hizmetlere öncülük etmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyor, Nevşehirli Hemşerilerimizi daha geniş bilgi almak için ofisimize bekliyor. Selam sevgi ve muhabbetlerimi bildiriyorum.

Habib Kağan Turizm

Adres: Yeni Mahalle Nar Caddesi Ahmet İçel İş Merkezi No. 44/1 NEVŞEHİR
İLETİŞİM: Recep SOYLU Şube Yetkilisi   0 533 691 57 66
                  Mustafa ÖZGÜMÜŞ Rehber Hoca 0 533 510 82 92 
ŞUBE TEL: 0 384 212 16 16 

KAYSERİ ADRES: Cumhuriyet Mahallesi Ulu Camii Caddesi
            Karaçavuş İş Merkezi No. 2/3 Melikgazi / KAYSERİ
İLETİŞİM: 0 352 221 48 48 
www.habibkaganturizm.com
    habibkaganturizm