Medaş Genel Müdürlüğü’nden Medaş Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Kırışıkoğlu, Mepaş Nevşehir Bölge Sorumlusu Nuri İbiş ve Ürgüp MEDAŞ işletme Sorumlusu Türker Soylu, Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’u makamında ziyaret ettiler.

 Ürgüp'te MEDAŞ'ın çalışmaları hakkında gerçekleştirilen istişarelerde; elektrik hatlarının yer altına alınması ve aydınlatma direkleri konusu değerlendirildi.

Medaş Genel Müdürü Uçmazbaş ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür eden Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul; "Medaş Konya Bölgesi Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ziyaretimize geldi. Projeleri devam eden yürüyüş yolları elektrik hatlarının yer altına alınması ve aydınlatma direklerini konuştuk. Tedaş onaylı direklerden seçilrse (ör: Ortahisar meydanı direkleri) iki haftada tamamlanır dediler.

Aksalur su şebekesi proje maliyeti belli oldu. İller bankası ile olumlu bir görüşme yaptık. Olacak gibi. Bu ayın 13 ünde, görevde 3. Ayım dolacak. 17 senedir yapılamayanı yapabilirsek hoş olur tabi…" dedi.