Nevşehirli hayırseverlerimiz tarafından yaptırılan Fevzi Dirikoç Fen Lisesi, Olcay Sağlam Rehberlik Araştırma Merkezi ve Hacı Mustafa -Türkan Öbekli İlkokulunun toplu açılışlarına katılan Nevşehirli Bürokratlar ve İş insanları Derneği (NEVBİAD)  Başkanı Kazım Tekin ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Yaşar Eroğlu, Fazıl Çekirdekçi, Bayram Sağlam, Oğuz Türkkan, Turan Uğurlu ilimizde bir dizi ziyaretlerde bulundular.

NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin ve beraberindeki heyet ilk olarak Nevşehir İl Jandarma Komutanı Numan Öksüz, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün ve MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu'yu makamlarında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Heyet daha sonra, geçtiğimiz hafta Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Yüksel Babaoğlu'nun oğlu, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ın damadı 35 yaşındaki Fatih Babaoğlu için taziye ziyaretinde bulundular. 

Bu kez Nevşehir Tavasını yerinde yediler...

İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Nevşehir'in yüzakı değerli Nevşehirli Bürokratlar ve İş insanları Derneği (NEVBİAD) heyetini bağevinde ağırlayan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili İş İnsanı Habil Uluer, Özel konuklarına Nevşehir'in meşhur yöresel lezzetlerinden "Nevşehir tavası" ikramında bulundu.

Özel konuklarına Nevşehir'in meşhur yöresel lezzetlerinden "Nevşehir tavası" ikramında bulundu.