Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Nevşehir’in Acıgöl ve Hacıbektaş ilçeleri ile Kaymaklı beldeleri için toplamda 4 büyük ihalenin tarihini açıkladı.
ACIGÖL'E 99 VE TATLARİN’E 67 KONUTLUK DEV YATIRIM
Nevşehir İli Acıgöl İlçesi Çayır Mahallesi 2 Etap 99 Adet Konut ve Tatlarin Beldesi Ballık Mahallesi 67 Adet Konut olmak üzere toplam 166 adet konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi İhalesi :12.05.2025 tarihinde saat 12:00’de Ankara'da TOKİ toplantı salonunda yapılacak.
KAYMAKLI BELDESİNDE 67 YENİ KONUT HAYATA GEÇİYOR
Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesinde 67 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 05.05.2025 tarihinde saat 14:30’da Ankara'da TOKİ toplantı salonunda yapılacak.
HACIBEKTAŞ’A 111 KONUT VE TİCARET MERKEZİ GELİYOR
5 Mayıs 2025’te yapılacak ikinci ihale, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesi Savat Mahallesi’ni kapsıyor. Bu kapsamda 111 konut ve 1 adet 3 dükkânlı ticaret merkezi inşa edilecek. Proje aynı zamanda altyapı ve çevre düzenlemelerini de içeriyor. İhale 05.05.2025 tarihinde saat: 11:30 Ankara'da TOKİ toplantı salonunda yapılacak.