Nevşehir Bilim ve Sanat Merkezinin hazırladığı yıl sonu resim sergisi ve konseri Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonu'nda gerçekleştirildi.

Nevşehir Bilim ve Sanat Merkezinin düzenlediği Yıl Sonu müzik dinletisi ve resim sergisi ziyaretçilerini ağırladı.

BİLSEM sanat alanı öğrencilerinin çalışmalarına yer verilen etkinlikler, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve ailelerin yoğun katılımıyla açıldı.

Açılışın ardından öğrenciler, öğretmenleri rehberliğinde çocuk şarkıları ve Türk halk müziğine ait en güzel besteleri seslendirdi. Müzik dinletisinden sonra resim sergisinde yer alan görseller de misafirlerin beğenisine sunuldu.

Bu yıl Tübitak Türkiye dereceleriyle  ilimize başarılar kazandıran Nevşehir Bilim ve Sanat Merkezi sene sonu etkiliği kapsamında resim sergisi ve konser vererek tamamladı.

Öğrencilerin dönem boyunca hazırladığı yağlı boya, kuru boya, tuval üzerine akrilik, fiber art, çizgi çalışmaları ziyaretçiler tarafından ilgiyle incelendi.

Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Resim Bölümü öğrencilerinin yıl sonu sergisi sanatseverlerden büyük ilgi görürken, BİLSEM öğrencilerinden Bilge Çapacı'nın yaptığı resim de beğeni topladı.

Editör: İbrahim UYSAL