Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Mustafa Çetin, hastane genelinde yıpranan zemin kaplamaları deforme olan genel alanlarda başlatılan kapsamlı temizlik çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Dr. Çetin, “Hastanemizde hijyen standartlarını en üst seviyeye çıkarmak için yoğun bir temizlik çalışması başlattık. Yeni temizlik ürünleri kullanarak, özellikle yoğun kullanılan alanlarda detaylı bir temizlik gerçekleştiriyoruz” dedi.

Dr. Çetin, kullanılan yeni temizlik ürünlerinin hem etkili hijyen sağladığını hem de çevre dostu özelliklere sahip olduğunu belirtti. “Amacımız, hastalarımızın ve personelimizin daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda hizmet almasını sağlamak. Bu kapsamda titizlikle çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başhekim Çetin, temizlik çalışmalarının hastane genelinde sürekli olarak devam edeceğini ve hijyen standartlarının yükseltilmesi konusunda kararlılıklarını vurguladı.

FİB Haber merkezi olarak Hastane yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, hastanemiz tuvalet ve lavabolarını kullanan vatandaşlarımızın kendi evlerindeki gibi temiz bırakmalarını rica ediyoruz.