Tyt-Ayt Sınavlarına Hazırlıkta Uzman Kadro ve Kaliteli Yayın Desteğiyle Nevşehir’de Birçok Başarıya İmza Atan Hipotez Kurs, Yeni Dönemde De Yeni Başarılar İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Hafta İçi Dört Gün Baykuş Etüt Sistemiyle Toplu Çalışma Alanlarında Öğrencilerin Motivasyon Eksikliğini Giderip,  Bire Bir Soru Çözümleriyle Destek Vererek - Evde Ders Çalışamıyorum, Çözemediğim Sorulara Anlık Dönüt Alamıyorum- Sorununu Ortadan Kaldırıyor.

 Hipotez Kurs Öğrencilerini Başarıya Ulaştırmak İçin Alternatif Modern Eğitim Anlayışıyla Bu Sorunlara Çözüm Üretmede Yine Öncü Oluyor.

 Uzman Psikolojik Danışmanlarıyla Öğrencilerinin Hem Akademik Hem De Psikolojik Gelişimlerine Destek Veren Hipotez Kurs, Bu Konuda Da Nevşehirin Dengelerini Değiştirmeye Hazırlanıyor.

Her Öğrencisine Uzman Rehber Öğretmen Eşliğinde Haftalık Akademik Planlama Yaparak Öğrencinin Akademik Gelişimini Takip Ediyor.  Nevşehir’de Bu Hizmeti Profesyonel  Anlamda Yapan Tek Kurum Olan Hipotez Kurs, Velilerini De Düşünüp Bütün Çalışmalarını Şeffaf Bir Şekilde Ayda İki Kez Velileriyle Paylaşıyor.

 11-12 Ve Mezun Gruplarda 16 Kişilik Derslikleriyle Sınav Maratonunda En İyisini İsteyenlerin Adresi Hipotez Kurs.

İletişim: 0507 200 23 22

Adres: Yeni mah. Damat İbrahim Paşa Bul. No:23/C  (Türk Telekom Karşısı) MERKEZ/NEVŞEHİR