Nevşehir'in sevilen iş insanlarından Nissa Otomotiv Petrol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Mumyakan'ın kızı Av. Aybüke Mumyakan ile genç inşaat mühendisi Alperen Özkan yaklaşık bini aşkın kişinin katıldığı törenle dünya evine girdi.

Nevşehir İş ve Siyaset Dünyası Bu Düğünde Buluştu

Nevşehir İş ve Siyaset Dünyasını buluşturan muhteşem düğünde Aybüke ve Alperen Özkan çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Mumyakan ve Özkan ailelerinin bu mutlu günlerine AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu ve yönetimi, AK Parti İl Başkanı Av. Muhammet Feyzi Aygün ve yönetimi, CHP İl Başkanı Av. Bülent Yumuş ve yönetimi, Nevşehir Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, AK Parti önceki dönem İl Başkanı Ali Kemikkıran, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, Kayseri Ülkü Ocakları il başkanı Halit Yağmur, İlçe ve belde Belediye Başkanları, İl Müdürleri, kurum amirleriyle iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Adnan Mumyakan’ın Kızı Dünya Evine Girdi 

Katılımcılar, gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğünde doyasıya eğlenirken Aybüke ve Alperen Özkan'ın bu mutlu uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir geceye dönüştü.

Özkan çiftinin düğünü tüm katılımcılar tarafından Nevşehir'de bu yılın düğünü olarak değerlendirildi.

Düğün töreni sonrası her iki aile adına açıklamada bulunan gelin kızın babası Adnan Mumyakan: "Rabbim bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim kızım Aybüke ile değerli oğlumuz Alperen'in bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun, darısı tüm bekarların başına' dedi.

FİB Haber merkezi olarak Mumyakan ve Özkan Ailelerinin biricik evlatları "Aybüke ve Alperen Özkan" çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.