Nevşehir Turist Rehberleri Odası (NERO) Başkanı Özay ONUR, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kapadokya turizmine uzun yıllar hizmet etmiş  emektar ve vefakar meslektaşlarına ziyaretlerde bulundu.

Nevşehir Turist Rehberleri Odası'nın, "Kurumsal Sosyal Sorumluluk" kapsamımda Başkan Onur gerçekleştirdiği VEFA ziyaretlerinde, Avanos İlçesinde ikamet eden Yüksek Ziraat Mühendisi Üyemiz Ali Rıza İLLEEZ'i ziyaret etti.

Başkan Onur ; "Kıymetli Üyemizi, sağlıklı ve keyifli görmenin mutluluğu ile Turizm sektörüne ve mesleğimize sağladığı değerli katkılarından dolayı üstün hizmet plaketi takdim ettik." dedi.

VEFA ziyaretleri kapsamında, Huzurevinde kalan Fransızca ve İngilizce dilinde rehberlik yapan NERO üyesi, Emekli Ögretmen Hikmet ERSAN'ı ziyaret eden NERO Başkanı Onur, "Alanında uzman kişilerin gözetiminde her türlü ilgi alakanın gösterildiği ortamda Üyemizi, sağlıklı ve mutlu görmenin memnuniyeti ile Turizm sektörüne ve mesleğimize sunduğu üstün hizmet plaketini kendilerine takdim ettik." dedi.

NERO Başkanı Onur, "Odamızın, Kurumsal Sosyal Sorumluluk kapsamımda gercekleştirdiği VEFA Ziyaretlerinde, Göreme kasabasında ikamet eden İngilizce dilinde rehberlik yapan üyemiz, Murat ERTAŞ'ı ziyaret ettik. Geçirdiği rahatsızlıklar ve operasyonlar sonrası yürümekte zorluk çeken üyemizi, moralmen iyi ve güçlü görmenin mutluluğuyla, Turizm sektörüne ve mesleğimize sağladığı değerli katkılarından dolayı, üstün hizmet hizmet plaketini kendilerine takdim ettik." dedi.

NERO Başkanı Onur, "VEFA ziyaretleri kapsamında, Moral ve motivasyonun, geçirdiği ciddi rahatsızlık sonrası iyileşmede çok etkili yöntem olduğu düşüncesiyle, üyemiz Uğur Şahin AKGÖL'ü ziyaret ettik. Tedavisi devam eden Üyemizin, mücadeleci ve güçlü bir şekilde işinin başına dönmesi, hepimize örnek olmuştur. Kıymetli Üyemize; Sağlıklı, mutlu ve üretken bir yaşam diliyoruz." dedi.

NERO Başkanı Onur, vefa ziyaretleri kapsamında Kapadokya turizmine uzun yıllar hizmet etmiş odamız üyesi meslek büyüklerimizi ev ve iş yerlerinde ziyaret ederek gönüllerini aldık. Onların yüzleri güldü biz çok mutlu olduk. Şimdiye kadar devam eden ziyaretlerimiz bundan sonrada devam edecek" açıklamasında bulundu.