Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) düzenlediği görkemli programda gövde gösterisi yaptı. 

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) tarafından Birlik ve beraberlik programı Organize edildi. Yoğun katılımın olduğu programa: Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ocak Başkanı Musa Şevik, Avanos Belediye Başkanı Kenan Sarıtaş, Çat Belediye Başkanı Zübeyir Kalay, Çalış Belediye Başkanı Mustafa Demir, Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Göreme belediye başkanı Ömer Eren.,Sulusaray Belediye Başkanı Fatih Kalkan, Türkiye  Kamu Sen il Başkanı Turgay Çetin, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı, TÜRKAV Başkanı Mehmet Uçar ve yönetimi katılım sağladı.

Program sonunda konuşan TÜRKAV Başkanı Mehmet Uçar, katılımcılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek "TÜRKAV Devletin asil evladıdır. Varımızı yoğumuzu ortaya koyup çalışıyoruz" dedi. 

Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç ise Organize edilen bu muhteşem program için teşekkürlerini iletirken her daim Ülkücü Milliyetçi kamu çalışanlarının kurduğu bir vakıf olan Türkav’ın yanında olduğunu her türlü desteği vermeye hazır olduğunu Başbuğ Alparslan Türkeş’in Bizlere bıraktığı emanetlerden biri olan TÜRKAV'a her zaman destek olacağını belirtti.