Nevşehir İl Özel İdaresi sorumluluk sahasında bulunan yolların daha konforlu ve güvenli hale getirilebilmesi amacıyla 2024 Yılında Yapılacak Yol Programı, İl Genel Meclisince Haziran ayında gündeme alınarak oy birliği ile kabul edilmesinin ardından, Nevşehir köy yollarında çalışmalar başlatıldı.

Yollarımızı Güvenli ve Konforlu Hale Getiriyoruz...

Nevşehir İl Özel İdaresi'ndne yapılan açıklamada; "2024 Yılında Yapılacak Sıcak Asfalt Yol Programımızda (BSK) yer alan ve İdaremiz sorumluluk sahasında bulunan, Çardak-Cezaevi arası yol yapım çalışmalarına başlanılmıştır. Güzergah tamamlandığında, İlimiz Nevşehir'i komşu illere bağlayan ve turizm açısından Ürgüp, Uçhisar, Göreme, Kaymaklı ve Derinkuyu gibi İlçe ve beldelerimize geçişte önemli bir güzergah olacaktır. Çardak-Cezaevi Yolu imalatında yapılacak sanat yapıları ve yol genişletme çalışmaları sayesinde alternatif çevre yolu olması sağlanarak ulaşımda güvenlik ve konfor sağlanacaktır.


Söz konusu yolun yapımında emeği geçen başta Sn. Valimiz Ali Fidan’a, Nevşehir Milletvekillerimize, İl Genel Meclisi Başkanı ve Üyelerimize ve yolun yapımında emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Editör: İbrahim UYSAL