Nevşehir'de Erşah Özel Güvenlik Eğitim Kurumu ilk sınıfını açarak Silahlı-Silahsız Temel eğitimlerine başladı. 

Erşah Özel Güvenlik yaptığı kampanyalarla uygun fiyatlar ve uygun ödeme koşullarıyla, geniş ve ferah sınıfları, profesyonel eğitim kadrosu ve güleryùlü personeli sayesinde tercih sebebi olmaya devam ediyor.

Kaliteli kadro profesyonel eğitim güleryüzlü hizmet sloganıyla yola çıkan Erşah Özel Güvenlik Eğitim kurumu, samimi, sıcak bir ortamda egitim almak isteyenler için alanının öncüsü olacağının ilk sinyallerini vermiş bulunuyor. 

Temel Eğitim Başladı, Yeni Dönem Kayıtlar Devam Ediyor...

Kurumun kurucu ve yöneticisi Ersel Şahin yaptığı açıklamada;  Polis Teşkilatında omuz omuza görev yaptıkları Özel Güvenlik Görevlilerinin sorunlarıyla alâkadar olup, problemleriyle ilgilendiğini bu sayede aralarında bir gönül bağı oluştuğunu belirtti.  

Nevşehir de bu konuda ciddi bir eksiklik ve talep olduğunu farkederek bu desteği daha kurumsal ve profesyonel bir şekilde hizmete dönüştürmek adına Erşah Özel Güvenlik Kurumunu hizmete açtığını beyan etti.

Ayrıca Silahlı Silahsız özel güvenlik sertifikası almak isteyen ve sertifikasını yenilemek isteyen herkesin mutlaka Erşah Özel Güvenlik Eğitim kurumunu ziyaret edip fırsat niteliğinde ki avantajlarımızdan mutlaka faydalansınlar" dedi.

Aile ortamında, en geniş ve doğru bilgilerle eğitim almak isteyenler en iyilerin tercihi Erşah Özel Güvenlik Eğitim Kurumu'na mutlaka bekliyoruz.

YENİ DÖNEM KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

ERŞAH ÖZEL GÜVENLİK AYRICALIKLARI VE AVANTAJLARI İLE SECURITY SİLAHLI-SİLAHSIZ ÖZEL GÜVENLİK SERTİFİKASI İÇİN DOĞRU ADRES

UYGUN FİYATLAR VE UYGUN ÖDEME KOŞULLLARI

KREDİ KARTINA 12 AYA VARAN TAKSİT İMKANI

SECURITY KALİTELİ EĞİTİM VE GÜLER YÜZLÜ HİZMET

HİZMETLERİMİZ

  • PROFESYONEL EĞİTİM
  • SİLAHLI/SİLAHSIZ EĞİTİM
  • KALİTELİ HİZMET

Erşah Özel Güvenlik Akademisi olarak, güvenlik sektöründe kariyer yapmak isteyenler için en iyi eğitim ve destek hizmetlerini sunuyoruz.

NEVŞEHİR ÖZEL GÜVENLİK KURSU

ADRES: Emek Mahallesi Damat İbrahim Paşa Bulvarı No:57/ Z 01 (İtfaiye Karşısı) Merkez/NEVŞEHİR

İŞBİRLİĞİ VE DAYANIŞMA İÇİN İLETİŞİM Tel: 0 506 581 91 34 - 0 552 825 05 52 - 0 384 214 01 00

Instagram: ersah_ozel_guvenlik

www.ersahozelguvenlik.com