Nevşehir

Nevşehir'de İki otomobil çarpıştı. Biri takla atarak ters döndü

Nevşehir'de Meteoroloji kavşağında iki otomobilin çarpışması sonrası bir otomobil takla attı. Kazada araçta bulunan bir kişi yaralandı.

Kaza saat:08.30 sularında yaşandı.

Meteoroloji kavşağında yine kaza meydana geldi

Edinilen bilgiye göre, kaza Nevşehir Sümer Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki Meteoroloji Karşısı kavşağında medyana geldi. Sürücüleri öğrenilemeyen 35 HC 9096  plakalı otomobil kavşakta otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle araçlardan biri takla atarak ters döndü. Kazada otomobilde bulunan bir kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kaza yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı bayan ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Olay yerine gelen çekici kazaya karışan araçları olay yerinden aldılar.

Polis kaza ile ilgili araştırmasını sürdürüyor. 

Vatandaştan trafik ışığı isteği

Vatandaşlar yetkililere seslendi...

Sürekli kazaların yaşandığı Meteoroloji kavşağına vatandaşlar trafik ışığı konulmasını istiyor.

Daha fazla kazaların yaşanmaması için bir an önce trafik ışıklarının konulmasını isteyen vatandaşlar ‘Buradan yetkililere sesleniyoruz ve diyoruz ki biran önce bu kavşaklarda tedbir alınsın, gerekli noktalara trafik ışığı konulsun. Aksi halde kazların yaşanması kaçınılmaz olacaktır. Hemen hemen her gün bu noktada kazalar meydana gelmektedir. Ölümlü, ciddi yaralamalı ve maddi hasarlı kazalar yaşanmaktadır. Yetkililerin vakit geçirilmeden bu yolda bir çalışma yaparak sorunu çözmeliler.’ diye konuştular.