Yaşam

Nevşehir'de kaybolan çocuk 5 saat sonra bulundu

Nevşehir'de sabah saatlerinde kaybolan 5 yaşındaki çocuk, duyarlı bir vatandaşımız tarafından 5 saat sonra tesadüfen bulundu.

Nevşehir'de sabah saatlerinde kaybolan 5 yaşındaki çocuk, duyarlı bir vatandaşımız tarafından 5 saat sonra tesadüfen bulundu. 

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir'de evlerinin önünde oynayan Suriye uyruklu bir çocuk, bir süre sonra ortadan kayboldu. Ailesi ev ve civarında yaptıkları aramaya rağmen çocuğu bulamayınca durumu polise bildirdi.

POLİSLER ALARMA GEÇTİ

Bölgede aramalar sürerken, Nevşehirli Mahalli sanatçı Uğur Kınacı'nın dikkati ile İbrahimpaşa mahallesinde bulunan küçük çocuk, polis ekiplerince ailesine teslim edildi.

Duyarlı mahalli sanatçımız Uğur Kınacı FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "İbrahimpaşa mahallesi Şok AVM önünde buldum. Çocuğun ayağında ayakkabısı yoktu bir anda aracımın önüne atladı. Hemen indim çocuğun elinden tutttum, etrafımda sağa sola baktım ama kimse yoktu bende polise haber verdim. 4-5 saattir kayıp olarak arandığını öğrendim. Kendisini ifade edemiyordu çocukcağız. Daha sonra polis ekipleriyle ailesine teslim ettik çok şükür" dedi.

Çocuklarını teslim alan aile, "Allah başta polis ekipleri olmak üzere herkesten razı olsun. Duyarlı vatandaşımızın dikkati sayesinde başına bir şey gelmeden yavrumuzu buldular. Üzerimizden sanki tonlarca yük kalktı. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın" dedi.